اثر آرد دانه بادام زمینی (Arachis hypogaea) و اجزای آن در تولید کلاولانیک اسید توسط Streptomyces clavuligerus در خدمت عزیزان هستید.
اثر آرد دانه بادام زمینی:
اثر آرد دانه بادام زمینی (Arachis hypogaea L. cv. Astaneh) و اجزای مختلف آن بر رشد Streptomyces clavuligerus و تولید کلاولانیک اسید در محیط کمپلکس دارای آردسویا, آرد مالت و نمک های معدنی بررسی شد. بهترین غلظت آرد دانه بادام زمینی برای رشد S. Clavuligerus و تولید کلاولانیک اسید به ترتیب 5 و 1 گرم بر لیتر بوده, که به ترتیب موجب %35 و %40 افزایش بیوماس و تولید کلاولانیک اسید شده است.
بیشترین تولید کلاولانیک اسید در محیطهای حاوی آرد دانه بادام زمینی, کنجاله بادام زمینی, روغن بادام زمینی, گلیسرول, کنجاله بادام زمینی + گلیسرول, بخش پروتئینی بادام زمینی + گلیسرول و محیط کشت شاهد به ترتیب 657, 391, 459, 463, 614, 668 و 467 (میلی لیتر) بود. بیشترین تولید کلاولانیک اسید در محیط های کشت حاوی پروتئین بادام زمینی + گلیسرول و آرد دانه بادام زمینی به دست آمد که تولید کلاولانیک اسید در این محیط ها به ترتیب 43 و 40 درصد بیشتر از شاهد بود. نتایج پژوهش نشان می دهد که آرد دانه بادام زمینی و اجزای مختلف آن منبع کربن و نیتروژن و یا تحریک کننده مناسبی برای تولید کلاولانیک اسید هستند.
منبع:
اثر آرد دانه بادام زمینی (Arachis hypogaea) و اجزای آن در تولید کلاولانیک اسید توسط Streptomyces clavuligerus/حامدی و همکاران/نشریه مجله علوم دانشگاه تهران/1386
لینک دسترسی به مقاله اصلی:
https://www.sid.ir/paper/2183/fa
مقالات مرتبط:
اثر میدانهای مغناطیسی بر جوانه زنی و مراحل ابتدایی رویش سه رقم از گیاه بادام زمینی Arachis hypogaea
تاثیر غلظتهای کم روغنهای گیاهی در افزایش تولید کلاولانیک اسید توسط Streptomyces clavuligerus
سنجش میزان رشد Streptomyces clavuligerus در محیط تولید کلاولانیک اسید با استفاده از معیار ثابت غلظت
تاثیر مصرف کودهای گوگرددار بر شاخص های رشد و عملکرد بادام زمین (.Arachis hypogaea L)
جهت استعلام قیمت و همکاری با گروه تجاری آراشید با ما در تماس باشید: 09190865951
مهندس علی احمدی